MONT DE PIETAT CAIXA ONTINYENT 

 
 

L'anell de compromís de Mario

Esta és la trista història de l'anell de compromís de Mario. Marina li va dir que no i ara viu al fons del riu.

Millor haguera sigut anar al Mont de Pietat Caixa Ontinyent, aconseguir un crèdit i anar de viatge en busca d'un nou amor, però en fi...

 
 

El rellotge de les grans ocasions de Blai

Esta és la història del rellotge de les grans ocasions de Blai. El va usar per última vegada el dia de la seua boda, allà l'any 2000 i des d'eixe moment, viu envoltat de calçotets i calcetins al primer calaix de la còmoda.

Millor seria portar-lo al Mont de Pietat Caixa Ontinyent, aconseguir un crèdit i destinar els diners a allò que necessite, i ja el recuperarà per a les bodes de plata...

QUÈ ÉS?

És una activitat de la Fundació Caixa Ontinyent que té com a finalitat concedir microcrèdits amb la garantia d'una joia o objecte de naturalesa semblant.

COM FUNCIONA?

És un procediment àgil i senzill! Un pèrit professional taxarà la joia determinant el seu valor de mercat i el Mont de Pietat oferirà un crèdit per un percentatge d'eixe valor. 
L'operació es firma en l'acte: el client rep l'import del préstec i deixa la joia en depòsit com a garantia.   

 

El préstec té un termini d'un any, renovable fins a 3 anys, però el client pot recuperar la joia en qualsevol moment tornant el capital rebut i abonant les despeses de taxació i els interessos meritats fins al moment de la recuperació.

Una vegada finalitzat el termini de l'operació, si el client no vol recuperar la joia, el Mont de Pietat podrà subhastar-la. L'import rebut en la subhasta es destinarà a tornar el capital prestat, pagar els interessos i despeses. El que excedisca, es posarà a disposició del client.  

COM SOL·LICITAR CITA PRÈVIA?

Informa't al telèfon  96 291 91 17  per concertar cita en la nostra oficina situada en el Carrer Pio XII, 16 (Ontinyent).

Si necessites més informació, pots escriure a  fundacio@fundaciocaixaontinyent.es 


 Reglament Mont de Pietat 


Respectar la seua privacitat és la nostra prioritat.